Katalanska nationaldagen

Lördagen den 9 september kl 14, i lokalen “Holken” på nedre botten på Wiboms väg 10 i Solna, firar vi den katalanska nationaldagen med fika (bröd med tillbehör, efterrätt och kaffe).

Priset är 40 kr för medlemmar, 60 kr för icke medlemmar och gratis för barn. Betala gärna i förväg till plusgiro 970916-3. Ange namn och antal personer. Det går också bra att betala kontant eller via swish direkt på plats.

Marco Venegas, medlem i miljöpartiet och riksdagsledamot, kommer att hålla en presentation (på spanska eller svenska) om vad som hände 11 september 1973 i Chile, att vara riksdagsledamot, och hur man ser på den katalanska självständighetsprocessen utanför Katalonien.

Anmälan görs senast den 8 september till info@lesquatrebarres.org. Ange antal vuxna och antal barn. Meddela oss också om ni vill ha vegetarisk eller vegansk fika, eller om det finns några allergier eller liknande.

Lokalen ligger två trappor ned från entrén. För att bli insläppta, sök efter “Holken” på displayen vid porten, så ringer det i lokalen och vi kan öppna åt er.

Esplai
Les Quatre Barres ordnar också “esplai”, aktiviteter för barn 2-8 år för att främja deras katalanska. Höstens esplai har redan börjat, den 26 augusti, men fler barn är alltid välkomna! För mer information och anmälan, skriv till esplai@lesquatrebarres.org. På Esplais hemsida också mer information.

Andra aktiviteter under hösten

  • 4 november: castanyada
  • 16 december: torronada

Separata inbjudningar till dessa kommer så småningom.

Kolla också kalendariet

Leave a Comment