Revetlla de Sant Joan 2018

Hola a tothom!

Dissabte vinent, 16 de juny, celebrarem la revetlla de Sant Joan! Un xic avançada, això sí, però de passada ens servirà per acomiadar-nos fins que tornem després de les vacances d’estiu.

Com mana la tradició, ho celebrarem amb coques, i de moltes menes!
Per dinar tindrem coca de recapte, que acompanyarem amb una bona barbacoa (per a vegetarians també tenim alternatives!), amanida i quelcom per picar. I de postres… doncs coques de Sant Joan, és clar!

Sabeu fer coques? Doncs si voleu podeu participar al concurs de coques en qualsevol de les dues modalitats: recapte i/o postres. Els qui hi participeu tindreu descompte en el preu (50 la coca de recapte i 30 per la de postres). Aviseu-nos si en porteu, així sabrem quantes n’ha de portar l’organització.

Lloc

Aquesta vegada ho celebrarem en una de les millors ubicacions de tot Estocolm, a un local que hem llogat al Heleneborgs båtklubb a l’illa de Långholmen. L’adreça és: Skutskepparvägen 4. Per arribar-hi us queda a prop la parada de metro de Hornstull, o de bus de Högalidsgatan, després us cal caminar una mica fins a l’adreça indicada. Vegeu el mapa més avall.

Hora

A partir de les 13h mirarem de tenir llest el dinar, però serem per allà a partir de les 11h aproximadament per anant-ho preparant tot i fer la barbacoa.

Activitats

Pels qui vulgueu venir abans, o quedar-vos fins més tard, prop del local hi ha una platja, així que porteu banyador si fa bon temps! També hi ha un cap de futbol pels més esportistes (portarem pilota). Pels més tranquils també tindrem altres jocs, com el tradicional kubb suec, i si hi ha prou gent, potser podem jugar a la botifarra i tot!

Preu

Socis adults: 100 SEK
No-Socis adults: 120 SEK
Mainada a partir de 13 anys: 60 SEK
Pels més menuts serà gratuït.

Podeu fer el pagament preferiblement per avançat al nostre PlusGiro 970916-3, indicant nom i nombre de persones. També podeu pagar allà en efectiu, o bé amb Swish.

Com apuntar-se

Escriviu-nos a info@lesquatrebarres.org indicant quants sereu abans de divendres.

Feu-nos saber si teniu algun tipus d’al·lèrgia, o si voleu menjar vegetarià.

Professorat de català

Si sou mestres de català, o coneixeu algú que hi pugui estar interessat, la comuna d’Estocolm busca mestre de català:
https://www.arbetsformedlingen.se/For-arbetssokande/Hitta-jobb/Platsbanken/annonser/7747649

 

Tags:

Leave a Comment