Sant Joan 2018

Sant Joan firar vi nu på lördag den 16 juni, kl 13 på Långholmen.

Till lunch kommer vi att göra en barbecue och traditionell “Coca de recapte”, samt sallad och diverse tillbehör. Till dessert kommer vi att ha “Coca de Sant Joan”.

Lokalen
Den här gången kommer vi att träffas på Långholmen i Stockholm, på Heleneborgs båtklubbs lokal. Adressen är Skutskepparvägen 4. Närmaste t-banestation är Hornstull, och med buss är det Högalidsgatan.

Tid
Vi kommer att vara där redan från kl 11.00 med förberedelserna och grillningen, och vi räknar med att börja med maten runt kl 13.00, så kom mellan kl 12 och 13.

Priser
För vuxna medlemmar kostar det 100 SEK, för icke-medlemmar 120 SEK, och för barn från 13 års ålder blir det 60 SEK. För barn under 13 är det gratis.
Det är bra om ni kan betala i förväg till vårt PlusGirokonto: 970916-3, skriv antal personer som kommer. Ni kan också betala på plats med kontant eller Swish.

Anmälan gör ni på info@lesquatrebarres.org innan fredag 15, säg hur många ni kommer att vara. Berätta om ni har allergier eller om ni vill ha t.ex. vegetariskmat.

Aktiviteter
Det finns en massa att göra på Långholmen om ni vill komma tidigare eller stanna längre. Det finns en strand i närheten så ta med badkläder om det är fint väder! Det finns även en fotbollsplan vi kommer att kunna spela fotboll. Den som vill kommer kunna spela kubb också!

Leave a Comment