Castanyada 2019

Quan els arbres es comencen a tenyir d’ocre, i el terra s’omple de catifes de fulles, és un bon senyal que tenim la tardor aquí, i amb la tardor celebrem la castanyada! Enguany la celebrarem el 2 de novembre al local de Sundbyberg situat a Bergdalen 4. A partir de les 16.00 tindrem els panellets a punt.

Aprofitarem que també hi ha trobada amb l’esplai per fer panellets amb la mainada i amb tothom que hi vulgui donar un cop de mà. Començarem a fer panellets a les 14.30, si voleu ajudar-nos-hi, veniu puntuals! Si voleu deixar aquesta activitat als més experimentats i només voleu degustar els panellets i fer un cafè amb la resta d’amics de l’associació, creiem que els panellets estaran a punt a les 15.30.

L’activitat és oberta a tothom, a diferència d’altres ocasions aquest cop no hi haurà berenar, només hi haurà panellets, cafè i quelcom de beure.

Torrarem castanyes? Si us voleu encarregar de torrar castanyes, i teniu tot el material necessari, a uns 200m del local hi ha un lloc per a fer barbacoes on es podria fer. L’associació en principi només s’encarregarà de fer els panellets.

Per als socis serà gratuït, i per als adults que no siguin socis costarà 20 SEK.

Si veniu, aviseu-nos com a molt tard el 30 d’octubre a info@lesquatrebarres.org.

Salut i fins aviat!

Per arribar al local la parada de metro més propera és Näckrosen:

Tags:

Comments are closed.